Portada

PostHeaderIcon Ultimes noticies

Últimes notícies publicades


Jesús és viu! Al·leluia!“Som Testimonis de resurrecció,
els ulls, la veu, els gestos han de dir: Jesús és viu”

YouTube: Som testimonis de resurrecció 

Enllaç amb el web de la Congregació


Una seixantena de germanes de la Província Sant Ramon de Penyafort van poder gaudir dels exercicis que el Consell provincial havia convocat.

Dirigits per Fr Manolo Santos, dominic, les participants van aprofundir sobre el sentit de la vida en les diverses vessants de la fe: identitat de tot cristià, el projecte de Jesús: el regne de Déu, la nostra esperança, el pare nostre: som fills de Déu i germans de tots, l’alegria cristiana i el cristià davant el sofriment. L’amor i l’alegria de viure’l.

Envoltat de les celebracions litúrgiques pròpies d’aquests dies de setmana santa juntament amb el marc característic que ofereix el pati interior de la casa, sobretot en temps primaverenc, i la joia de viure juntes en fraternitat i germanor van fer possible un nou renovellament que totes i cadascuna van manifestar amb joia plena i ganes de recomençar.

Les fotos dels dies d’exercicis

 

Les Dominiques de l'Anunciata celebren amb goig la Vida arreu del món

Vídeo: "Maria la que ha cregut"
Vídeo:"Maria la que ha creido"

Power Anunciata. cat
Power Anunciata. cast

Clica per conectar al web de la Congregació

 

Compte enrere, pas a pas, cap a la celebració del Jubileu Dominicà. 2016L'objectiu del Jubileu de l'Orde és convidar la família dominicana a una renovació profunda. No és un temps només per celebrar, sinó per enfortir la nostra missió com a predicadors i predicadores. El Jubileu s'està assumint per tota l'Orde com un temps de renovació. Per això la nostra mirada torna a la primera comunitat de Jesús, com ho van fer les primeres comunitats dominicanes. El nostre carisma és important i està plenament al servei de la missió.

De la carta del Mestre General
Fray Bruno Cadoré, O.P.  

Pàgines del Jubileu de l’Orde dominicacana

Orden Predicadores Curia

Nuevo sitio web del Jubileo de la Familia Dominicana de España:
Ahí encontrarás información sobre actividades programas, recursos formativos, publicaciones.


Hermanas dominicas internacionales

Himno oficial del Jubileo Dominicano Compositor de l'Himne del Jubuleu

Altres Vídeos i versions

Pel·lícula completa de Sant Domènec de Guzmán.

Domingo, Luz de la Iglesia (subtitulada en español)
Clica per entrar a la pàgina web

Més informacions del Jubileu a FACEBOOK

 

                    Informació i vida

Un nou full informatiu ens presenta fets viscuts a la província Sant Ramon de Penyafort que manifesten història del passat, del present, esperança de futur.

La nostra Congregació de Dominiques de l’Anunciata a Catalunya i Àsia: Filipines, Vietnam, viu amb certesa l’audàcia apostòlica i missionera de Domènec de Guzmán i Francesc Coll.

Full Informatiu 104

Hoja Informativa 104

Entra a recursos: Full informatiu

 

 
Una invitació a viure la Quarema des de la perspectiva de l'any de la Vida Consagrada

 CONVERSIÓ           per José Ángel Beltrán/  PV dominicana         

 

Cada any ressona per a nosaltres aquest magnífic inici de l’Evangeli de Marc que ens anuncia la bona notícia que tots esperem: “S’ha acomplert el temps i el Regne de Déu és a prop. Convertiu-vos i creieu en la bona nova” (Mc 1,15).

La vocació està íntimament relacionada amb aquesta triple experiència a què se’ns convida:
Per una banda, la sorpresa, l’expectació, l’alegria d’una cosa insospitada que es descobreix com a anhel del cor i com a promesa de vida (“S’ha acomplert el temps i el Regne de Déu és a prop”). La vocació sempre desperta en nosaltres aquesta passió de què parlàvem i ens porta a redescobrir la novetat de la vida que se’ns proposa. Ens posa en “estat d’alerta” davant d’una proposta que toca directament les aspiracions i els desitjos més íntims que tenim.

Per l’altra, un imperatiu que condiciona la nostra resposta: “Converteix-te!”… canvia de vida, renova els teus somnis, les teves opcions, la teva manera de mirar i fer les coses… transforma’t a semblança del qui et convoca. La vocació és una crida a la plenitud, i per a viure així cal “deixar anar llast” i refermar les opcions que fonamenten la pròpia vida. Dedica temps a aprofundir en tu mateix/a, fes-te les preguntes importants: quin sentit té la meva vida?, ¿per a què o per a qui he nascut?, a qui em vull entregar?… I dóna’t temps i espai per a poder respondre amb veritat. La vocació necessita “fondària” personal per a poder-se refermar i créixer.

I, finalment, “creu en l’evangeli!” Recolza la teva vida i la teva entrega en la Paraula del qui és més gran que tu i et convoca… Posa l’esperança més enllà de les teves pròpies forces o capacitats i confia en un amor que és més fort que la mort… Descansa en les mans d’un Déu que té sobre la humanitat i sobre tu mateix/a un destí amorós. La vocació no és un repte per a uns pocs herois, sinó una invitació a la humilitat, a la senzillesa de cor, a la netedat en la mirada, a la capacitat de reconèixer-se “petit” i deixar-se fer i convocar per un Déu que és gran en l’amor.

Cançó “En la profundidad": Luis Guitarra

Paraules:

“En la profunditat no hi ha res que no sigui sorprenent”… Busseja dintre teu, descobreix la bellesa que t’habita, gaudeix de la “petitesa” davant d’un Déu que és més gran que qualsevol de les nostres preocupacions, pors i dubtes… “Entra-hi en relació”.
Paraula:

“Portem aquest tresor en gerres de terrissa, perquè quedi ben clar que aquest poder incomparable ve de Déu, i no pas de nosaltres” (2Co 4,7).
Qüestions per a la reflexió:

• Què significa per a mi “convertir-me”?
• Què he de canviar en la meva vida per a viure la vocació a què Déu em crida?
• Dedico cada dia una estona a aprofundir en la meva relació amb Déu?
• Analitza la teva relació amb Déu. Sóc fang “emmotllable” en les seves mans, o la meva vida presenta massa “resistències” a la seva acció en mi?

Missatge del papa Francesc per la Quaresma 2015
                                                               
Enllaç amb la página general de la Congregació 

Power Mensaje Cuaresma

 
Més articles...
Agenda
Octubre 2019
L M X J V S D
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner