Portada Notícies/Actualitat INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ DELS TREBALLS DELS TALLERS MISSIONERS


18 d’abril de 2015

El dia 18 d'abril va tenir lloc la X Trobada dels Tallers Missioners a la comunitat de les dominiques de l'Anunciata del carrer d’Elisabets, a Barcelona.
No es pretén fer història, però sí recordar que ha estat una iniciativa vinculada fa temps a la nostra Província i que ara pren una nova embranzida. Cal destacar aquestes novetats, com la vinculació de nous col·laboradors en la realització eficient dels treballs.

Aconseguir els objectius proposats passa per elaborar manualitats que arribin a complaure tots els públics: infants, joves i adults. Val a dir que aquesta proposta inicial de voluntarietat ha despertat en els propis participants uns valors molt lloables com els de la satisfacció d'una tasca feta en grup, la creativitat, el desinterès, tenir noves fites, saber donar quelcom de propi... Per tal que tingui més rellevància aquest apartat diré que cada vegada es fa amb més rigor, gràcies al manteniment d'aquella naturalitat que li és peculiar.

CELEBRACIÓ  DE LA INAUGURACIÓ DE L'EXPOSICIÓ

L'equip organitzador va trobant noves formes d'ambientació i de pregària.
Aprofito l'avinentesa d'aquest breu esbós per agrair a les germanes M. Núria Cuéllar, Pilar Bosoms i a l'equip de Missions per saber buscar i reflectir amb tant d'encert les reflexions servides sota el prisma d'evangelització missionera.

Uns moments de pregària, de reflexió, d'escolta i de silenci, que repartits en un mateix clima ambiental mantenen el regust agradable d'haver participat comunitàriament d'uns moments de pau i de serenor. Com a cloenda d'aquest moment, el cant del Virolai va ser el fermall sonor i emotiu per la participació de tothom.

En sortir de la capella, se'ns va lliurar un punt de llibre, on es fa palès el sentit missioner per a les imatges i de record d'aquesta efemèride.
Arriba el moment cerimoniós d'inaugurar l'exposició. La Gna. Pilar Bosoms, després de recordar què s'havia fet altres anys, va tallar la cinta, fet que va donar pas a l'entrada a la sala.

Tots els congregats van poder veure la varietat de treballs que s'exposaven. La major part dels participants, a més de fer manualitats que donen, també col•laboren comprant. Durant uns quants dies l’exposició restarà oberta perquè altres persones també en puguin gaudir i vagin prenent consciència que més enllà de les nostres fronteres hi ha un món que espera la nostra generositat. Tot el que es recapti es destinarà als projectes missioners d’aquest any.

Un altre moment més distès i de comunicació va ser el berenar. Ho hem d'agrair a la comunitat d'Elisabets, que sempre té molta cura d'aquests detalls.

En complir-se el desè aniversari de la celebració conjunta d'aquests Tallers, el Consell provincial ho celebra proporcionant als membres col•laboradors una excursió a Gombrèn i Vic. Un motiu de proximitat i coneixement de sant Francesc Coll, visitant la casa natalícia i el poble on va nàixer i viure els anys de la seva infantesa. I dir-li que aquí hi ha uns nous col·laboradors de la seva obra i missió, demanant per a tots ells la seva protecció i benedicció.
                                                                                         Gna. Rosa Reverter

Veure les imatges de l'exposició i celebració

 
Agenda
Gener 2020
L M X J V S D
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner
Bàner